Εντοπίστηκε ελικόπτερο στο νέο tease του "The Walking Dead"

Ενώ η ένατη σεζόν πλησιάζει.

Οι θεωρίες για την επόμενη σεζόν του "The Walking Dead" αναζοπυρώθηκαν από το καινούριο tease που ήρθε στη δημοσιότητα.

Την είδηση μετέφερε το comicbook. Το tease συνόδεψε και μία δήλωση του Scott Gimble, εκτελεστικού παραγωγού, για το TV Line. "Πιστεύω ότι το συναρπαστικό της επόμενης σεζόν είναι, από αφηγηματική άποψη, ότι στην ιστορία εξελίσσεται μία μεγάλη συμφωνία", είπε ο Gimble. "Απ' όσα ειπώθηκαν στο φινάλε δημιουργήθηκε πλέον μία μεγαλύτερη προσδοκία, ένα μεγαλύτερο κίνητρο που κυνηγούν.

Δεν είναι απλώς κανονική, καθημερινή επιβίωση, στην οποία έχουν γίνει πλέον σχετικά έμπειροι. Είναι το τι θα κάνουν με αυτό. Τώρα προσπαθούν να εκπολιτιστούν".

Το πόστερ, λοιπόν, δεν ήταν η μοναδική πηγή που προανήγγειλε έντονες εξελίξεις στην επόμενη σεζόν. Νωρίτερα μάθαμε και μερικές πληροφορίες για τη χρονική συνοχή της ένατης σεζόν, οι οποίες θα μπορούσαν να ταιριάζουν με την εμφάνιση του ελικοπτέρου, που αποτελεί σημαντικό στοιχείο της σειράς. Στους 8 κύκλους του "The Walking Dead" έχουμε δει κατά καιρούς ελικόπτερα να ακολουθούν τον Rick Grimes (Andrew Lincoln) και να παρουσιάζουν μία μυστηριώδη σύνδεση στην ιστορία.

Η άλλη αξιοσημείωτη παρατήρηση από την αφίσα είναι το παρασκήνιο, το οποίο τοποθετεί τους γνωστούς ήρωες στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το περιβάλλον ταιριάζει απόλυτα με τα νέα κίνητρα για τα οποία μίλησε ο Gimble και την προσπάθεια για εκπολιτισμό της κοινωνίας τους.

Η σειρά "The Walking Dead" θα επιστρέψει το φθινόπωρο και θα φέρει αέρα αλλαγών στο cast της, μετά από τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο φινάλε της όγδοης σεζόν. Γνωστοί ηθοποιοί του cast θα επιστρέψουν και μερικοί θα αποχωρήσουν πριν από το τέλος.

Για να μη χάσετε κάποια από τις αγαπημένες σας σειρές, ενημερωθείτε από τον Τηλεοπτικό Οδηγό του IGN.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter..

IGN GreeceComic-Con 2018: Η Yvette Nicole Brown θα είναι η συντονίστρια στο πάνελ του Walking DeadΠαιχνίδια με τον χρόνο θα κάνει το "The Walking Dead"O "Punisher" θα επιστρέψει να σκοτώσει ζόμπι στο "The Walking Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα