Τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Παρί (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε στο Ντε Λα Σουρς για να παίξει με την Ορλεάν (Ligue 2) το πρώτο ματς στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα κεκτημένα στο Λιγκ Καπ. Ο Τόμας Τούχελ δεν πήγε σε πολλούς πειραματισμούς, ωστόσο η στρατηγική της ομάδας του δεν πήγε σε ψηλούς ρυθμούς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα πρώτο ημίχρονο νωθρό χωρίς πολλές φάσεις, στο οποίο χρειάστηκε μια μαγική λάτιν συνεργασία Μαρκίνιος, Ντι Μαρία και Καβάνι για "σκάψιμο" του τελευταίου στην έξοδο του Ρενό και το 0-1 στο 41'.

Στο δεύτερο ημίχρονο
η Ορλεάν δεν βγήκε από νωρίς μπροστά, ο ρυθμός έμεινε χαμηλά και η Παρί υπνωτίστηκε. Στο ματς μπήκε και ο Εμπαπέ αντί του Ντι Μαρία που τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Φτάσαμε στο 69' με την μπλαζέ Παρί να το πληρώνει.

Ήταν η πρώτη φορά που η Ορλεάν ανέβασε την πίεση ψηλά, ο Ενκουνκού έκλεψε τη μπάλα, ο Λοπό σούταρε από 25 μέτρα για να νικήσει τον Μπουφόν ο οποίος στο ημίχρονο είχε πάρει τη θέση του Αρεολά. Το 1-1 ήταν γεγονός, την ώρα που η Ορλεάν πέτυχε τρεις προκρίσεις στα πέναλτι με το σκορ στο 1-1 με Μπεζιέ, Ρεμς και Νανσί πριν η κληρωτίδα φέρει στον δρόμο της την Παρί.

Ο Τούχελ έριξε εν τω μεταξύ στο ματς και τον Ντιαμπί αντί του Ενκουνκού στο 77' κι εκείνος τον δικαίωσε με μια ατομική προσπάθεια. Αφού πέρασε τρεις παίκτες πλάσαρε τον Ρενό και αποκατέστησε την τάξη. Δύο τετ α τετ του Εμπαπέ χαμένα κράτησαν το σκορ στο 2-1, το οποίο έφερε την πρόκριση στην Παρί.
Keywords
Τυχαία Θέματα