Τα «αγκάθια» του Άρη

Παρ΄ όλο που ο φετινός προγραμματισμός του Άρη – αγωνιστικός και μη - ήταν μακράν ο καλύτερος των τελευταίων ετών για τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, εντούτοις προέκυψαν αρκετά εμπόδια που δεν επέτρεψαν στους ανθρώπους του συλλόγου να τον ολοκληρώσουν με τον τρόπο που θα ήθελαν.

Καίρια αγωνιστικά ζητήματα έμειναν αρκετά πίσω, με συνέπεια να φθάσουμε λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στην ομάδα να μην υπάρχει ουσιαστικά τρίτος τερματοφύλακας, να μην υπάρχει μία επιπλέον αξιόπιστη λύση στο αριστερό
άκρο της άμυνας πέραν του Κόρχουτ, ενώ στην επίθεση εκτός του Ιντέγε οι εναλλακτικές λύσεις είναι αυτές του Γιουνές που… την μία μένει και την άλλη φεύγει, αλλά και εκείνη του Διαμαντόπουλου.

Τερματοφύλακας
Δύο είναι οι λύσεις αυτή τη στιγμή για τον Σάββα Παντελίδη.
Ο Κουέστα που ωστόσο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν με μοναδική εξαίρεση την εμφάνιση του τον επαναληπτικό του Europa League στην Κύπρο με την ΑΕΛ.
Ο Έμαν προτιμήθηκε στο ντεμπούτο του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά δεν έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.
Είναι φανερό ότι χρειάζεται σημαντικά επιπλέον στοιχεία ώστε να θεωρηθεί «βασικός».
Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κυριακίδη, αλλά χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Αριστερός μπάκ
Πέραν του Κόρχουτ, δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Σε περίπτωση που ο Ούγγρος για κάποιο λόγω –τιμωρίας ή τραυματισμού – απουσιάσει, ο έλληνας τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα πρέπει να κάνει αλχημείες ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την συγκεκριμένη θέση.

Το θέμα του Μενέντεθ
Στο ρόστερ του Άρη υπάρχει ακόμη τυπικά ο Αλεξ Μενέντεθ που επίσης καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Σάββα Παντελίδη, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και αρνείται να το λύσει αν δεν βρει πρόταση (είτε από την χώρα του, είτε εκτός συνόρων) που τον ενδιαφέρει.

Με απλά λόγια «κάθεται» στο συμβόλαιο του, δημιουργώντας πρόβλημα στον Θ. Καρυπίδη. Στο συγκεκριμένο ζήτημα έπρεπε να δοθεί λύση από την διοίκηση πριν το τέλος της περασμένης περιόδου.

Επιθετικός
Στην επίθεση υπάρχει ο Ιντέγε που δείχνει στοιχεία του ταλέντου του, ακόμη ωστόσο δεν έχει σκοράρει.

Ο Γιουνές είναι με το ένα πόδι εκτός Χαριλάου, ενώ η τρίτη λύση στην γραμμή κρούσης ακούει στο όνομα Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Είναι πολύ αργά να συζητάμε αν θα μείνει ή όχι ο Γιουνές, ενώ
ο Διαμαντόπουλος αντιμετώπισε εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα πέρσι με την μέση του, σε σημείο να τίθεται θέμα αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι την καριέρα του.

Πρόκειται για ζητήματα που αν μη τι άλλο πρέπει να διορθωθούν άμεσα και απαγορεύεται… δια ροπάλου να επαναληφθούν μελλοντικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα