Τα Awesome Games Done Quick 2019 μαζέψανε 2.39 εκατομμύρια δολάρια

Συγχαρητήρια σε όσους το έκαναν πραγματικότητα.

Awesome Games Done Quick, ο ετήσιος φιλανθρωπικός μαραθώνιος speedrunning, έκλεισε το πρώτο του event για το 2019 με το συνολικό ποσό των 2,394,668 δολαρίων για το Prevent Cancer Foundation.

Το event πήρε μέρος στο Rockville, Maryland, από τις 6 μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου, με πάνω από 2,200 παρευρισκόμενους και ένα μεγάλο αριθμό viewers στο Twitch (με το μάξιμουμ σε

ένα stream να είναι 219,240 viewers). Σύνολο όλα τα AGDQ έχουν μαζέψει πάνω από 19 εκατομμύρια για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως Doctors Without Borders, Organization for Autism Research, και CARE. Η φετινή φιλανθρωπία, Prevent Cancer Foundation, είναι μία από τις κορυφαίες ιατρικές οργανώσεις τις Αμερικής.

Ο μέσος όρος ανά δωρεά ήταν γύρω στα 51.70 δολάρια. Ο κόσμος μπορεί ακόμα να δώσει κάτι μικρό ή μεγάλο, παρόλο που το event έχει τελειώσει. Σημαντικά speedruns ήταν το reverse boss order για το Super Metroid, που ολοκληρώθηκε σε 1:06:02 από τον ShinyZeni και ένα true ending no major glitches Hollow Knight run από τον Vysuals σε 1:27:57.

Το επόμενο Games Done Quick θα είναι το Summer Game Done Quick 2019, που θα πάρει μέρος 23-30 Ιουνίου στο Bloomington, Minnesota.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN Greece Resident Evil 2 Remake 'One-Shot Demo' σε μόνο 3 λεπτά - Speedrun Total War: Three Kingdoms - A Hero's Journey Trailer Anthem: 8 λεπτά Freeplay Expedition Gameplay (World Events, Lore, Bosses) - IGN First

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα