Συζητήσεις με Μάτα, Ερέρα η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολλά ανοιχτά θέματα με παίκτες των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το Sky Sports News οι συζητήσεις του συλλόγου με τον Χουάν Μάτα και τον Αντέρ Ερέρα, έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το καλοκαίρι εκπνέουν τα συμβόλαια
και των Μαρσιάλ, Ντε Χέα και Άσλεϊ Γιανγκ.

Χουάν Μάτα και Εντέν Ερέρα θέλουν να παραμείνουν στο Ολντ Τράφορντ

Τη Δευτέρα, οι Άγγλοι ανέφεραν ότι η Γιουνάιτεντ είναι σε συζητήσεις με τον Γιανγκ για ένα νέο συμβόλαιο ενός έτους για τον διεθνή αμυντικό. Ο Μάτα, που ήρθε από την Τσέλσι το 2014, έχει ξεκινήσει στα πέντε από τα 12 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας ένα γκολ στη νίκη 3-2 επί της Νιουκάστλ τον Οκτώβριο.

Ο Ερέρα έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα μόλις δύο φορές, έχει έρθει από τον πάγκο 4 φορές και αποτέλεσε στόχο της Αθλέτικ Μπιλμπάο το καλοκαίρι, αλλά προτίμησε να μείνει στο Μάντσεστερ.
«Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι για να δείξω ότι αξίζω ένα νέο συμβόλαιο» τόνισε σε δηλώσεις του ο 29χρονος Βάσκος. Όταν παίζεις για έναν από τους πέντε κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο, βεβαίως δεν θέλεις να φύγεις. Θέλεις να μείνεις όσο το δυνατόν περισσότερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα