Σύντομα θα υπάρξουν αποχωρήσεις

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του και στο θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ του, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των παικτών σε αυτό. Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών βρίσκονται οι Σάσα Ζντιέλαρ και Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι φέρονται να ενδιαφέρουν τις δυο μεγάλες σερβικές ομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Παρτιζάν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζντιέλαρ, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί, πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Την ίδια στιγμή, ο Ερυθρός Αστέρας
φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βούκοβιτς, ο οποίος από την πλευρά του περιμένει τις τελικές εισηγήσεις του Όσκαρ Γκαρθία, πριν λάβει την οριστική του απόφαση, για το αν θα αποχωρήσει από τους «ερυθρολεύκους».

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος θα προσπαθήσουν να βρουν ομάδες, ώστε να τους παραχωρήσουν, είτε με κανονική μετεγγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα