Συνέτριψε την Κάπο Ντ’Ορλάντο η Τενερίφη! (video)

Περίπατο όπως και στο ματς του πρώτου γύρου έκανε η Τενερίφη μέσα στην Ιταλία κερδίζοντας την Κάπο Ντ’ Ορλάντο με 106-59.

Πρώτος σκόρερ για τους Ισπανούς ο Κώστας Βασιλειάδης που τελείωσε το ματς με 16 πόντους.( 4/8 τρίποντα, 2/2 δίποντα) Πολυφωνία στην επίθεση για την περσινή πρωταθλήτρια που είχε συνολικά 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Από νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ η Τενερίφη αναγκάζοντας τους Ιταλούς σε αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να κλείσει το δεκάλεπτο στο 9-21.

Μια από τα ίδια και στην συνέχεια με την ιταλική ομάδα να μην
μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των ισπανών που όποτε έβρισκαν χώρους έτρεχαν στο ανοιχτό γήπεδο για να κλείσει το ημίχρονο με 25-50 και τον Βασιλειάδη να ζεσταίνεται για τα καλά.

Στο 2Ο μέρος η Κάπο Ντ’ Ορλάντο βελτιώθηκε και κατάφερε να πετύχει στο 3Ο δεκάλεπτο 20 πόντους, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις με Αμπρομαϊτις και Άλεν που σημείωσαν από 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Τενερίφη να συνεχίζει την βόλτα της και τον Ουαϊτ να βοηθάει στο σκοράρισμα έφυγε εύκολα νικήτρια με 47 πόντους διαφορά.
Από τους ηττημένους ο μοναδικός που διασώθηκε ο Λιθουανός Κουλμπόκα που σημείωσε 19 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.

3η διαδοχική νίκη για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη που βρίσκεται στην κορυφή του 2Ου ομίλου του champions league παρέα με την Λούντβινσμπουργκ και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται στην Ισπανία τον Π.Α.Ο.Κ.

Η Κάπο Ντ’ Ορλάντο υπέστη την 3η διαδοχική της ήττα και με ρεκόρ 2-9 βρίσκεται στην 7Η θέση του ομίλου πάνω από την Γκάζιαντεπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα