Συνεχίζουν ακάθεκτα τα "Better Call Saul" και "Fear the Walking Dead"

Ο Jimmy θα επιστρέψει για 5ο κύκλο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών, το AMC ανακοίνωσε τις ανανεώσεις για τις σειρές "Better Call Saul" και "Fear the Walking Dead", οι οποίες θα επιστρέψουν για τον 5ο κύκλο τους το 2019. Το συνδρομητικό κανάλι επίσης υποσχέθηκε 2η σεζόν για το "McMafia", το πολιτικό θρίλερ του BBC που σχετίζεται με την εγκαθίδρυση και την ολοένα κι διαδεδομένη επιρροή

της μέσω της πολιτικής και της οικονομίας.

"Σ' ένα περιβάλλον όπου οι επιλογές του θεατή είναι σχεδόν απεριόριστες, η επιτυχία αυτών των σειρών είναι εξαιρετικά σημαντική, με χαρακτήρες κι ιστορίες που οι θεατές μας μπορούν να συνδεθούν και να επιστρέψουν για ακόμα μια σεζόν", είπε σε δήλωσή του ο David Madden, επικεφαλής πρωτότυπου προγραμματισμού για τα AMC, SundanceTV και AMC Studios. "Είναι προνόμιο να συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να μοιραζόμαστε το όραμα των ταλαντούχων δημιουργών που βρίσκονται πίσω από αυτές τις σειρές κι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αρχίσουμε να εξερευνούμε το επόμενο κεφάλαιο στις ζωές αυτών των μοναδικών και πολύπλοκων χαρακτήρων".

Η ανανέωση του spin-off του AMC έρχεται μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου, η οποία αναμένεται στις 6 Αυγούστου. Από την άλλη, το "Fear the Walking Dead" βρίσκεται στα μισά της 4ης σεζόν του κι αναμένεται να επιστρέψει στις 12 Αυγούστου στο AMC.

Το κανάλι επίσης ανακοίνωσε πως έδωσε το πράσινο φως στην ανθολογική σειρά "Dispatches from Elsewhere", μια σειρά που αφορά "μια ομάδα απλών ανθρώπων οι οποίοι θα πέσουν πάνω σ' έναν γρίφο που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το πέπλο της καθημερινής ζωής. Θα βρουν πως η απάντηση στο μυστήριο βρίσκεται πολύ πιο βαθιά απ' ό,τι φανταζόντουσαν". Ο Jason Segel είναι εδώ πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός κι όπως δήλωσε το AMC οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν με την εκπομπή σε "πολλαπλές πλατφόρμες πολυμέσων".

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως το κανάλι έχει ανανεώσει ήδη και το "The Terror" για 2η σεζόν, με τη σειρά να λέει μια νέα ιστορία που εκτυλίσσεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ θα αναπτύξει κι άλλη μία υπερφυσική προσαρμογή τρόμου, που έρχεται από το ομώνυμο βιβλίο του Joe Hill κι ονομάζεται NOS4A2.

SDCC: Νύξεις για το πολυαναμενόμενο crossover και trailer για τον νέο κύκλο του "Better Call Saul"

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΔύο πρεμιέρες και μία ανανέωση στο AMCΉρθε το trailer του "The Terror" του Ridley ScottΝέο teaser, φωτογραφίες και δύωρη πρεμιέρα αποκτά το "The Terror" του AMC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα