Οι σκοτεινές δυνάμεις του "Chilling Adventures of Sabrina" αποκτούν ημερομηνία πρεμιέρας

Κάτι σκοτεινό έρχεται στο Netflix.

To Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του "Chilling Adventures of Sabrina", κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου Television Critics Association.

Η υπερφυσική σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της, όπως είναι φυσικό, λίγο πριν την γιορτή του Halloween, στις 26 Οκτωβρίου, με την παρουσίαση των 10 πρώτων επεισοδίων της.

Πρωταγωνίστρια είναι η Kiernan

Shipka ("Mad Men") ως Sabrina. Η πλοκή της σειράς είναι η εξής: "Φανταζόμαστε την πλοκή και τις περιπέτειες της 'Sabrina the Teenage Witch' ως μια σκοτεινή ιστορία, η οποία κινείται ανάμεσα στο τρομακτικό, στο μυστηριώδες και, φυσικά, στη μαγεία. Στα χνάρια των 'Rosemary’s Baby' και 'The Exorcist', η τηλεοπτική μεταφορά βρίσκει την Sabrina να παλεύει να κρατήσει σε ισορροπία τα δύο μέρη της — τη μάγισσα και τον άνθρωπο — ενώ έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν την ίδια, την οικογένειά της και τον κόσμο των ανθρώπων". Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς της εκδοτικής Archie Horror, η οποία χρησιμοποιεί γνωστούς χαρακτήρες, και τους παρουσιάζει με μια πιο σκοτεινή ματιά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Miranda Otto ως η θεία της Sabrina, Zelda, η Lucy Davis ("Wonder Woman") ως Hilda, και ο Ross Lynch ως το ερωτικό ενδιαφέρον της Sabrina, Harvey. Η Michelle Gomez ("Doctor Who") έχει τον ρόλο της αγαπημένης δασκάλας της Sabrina, Mary Wardell, της οποίας το σώμα κατακτά η κακιά Madam Satan. Άλλα μέλη του cast είναι οι Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson και Bronson Pinchot. Και φυσικά, ο Salem θα είναι μέρος της σειράς.

Showrunner, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειρά είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa.

To Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της επερχόμενης σειράς "Maniac" με τους Emma Stone και Jonah Ηill, και ανανέωσε το "Altered Carbon" για 2η σεζόν. Επίσης, απέκτησε τα δικαιώματα της live-action ταινίας "Mowgli".

IGN GreeceNetflix Spotlight: Αύγουστος 2018Η Apple μεταφέρει το "Time Bandits" στη μικρή οθόνηΤο Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα show

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα