Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον Μολέντο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο, ενώ παράλληλα έχει λίστα με εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τη βραζιλιάνικη ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, καθώς ήδη έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του έμπειρου αμυντικού. Ο 31χρονος παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα,
έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει πρώτα συμφωνία ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο ομάδων.

Οι ιθύνοντες της Ιντερνασιονάλ θέλουν να καλύψουν από τη συγκεκριμένη παραχώρηση τη ρήτρα των δυο εκατομμυρίων που έχουν υπογράψει με τους «πράσινους» για πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα για άλλο σύλλογο και παράλληλα να βάλουν κάποιες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία τους. Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες.

Την ίδια στιγμή, ο Κριστιάν Λέμα φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μολέντο. Ο Αργεντινός αμυντικός της Μπελγκράνο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπενφίκα. Παράλληλα, στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει και το όνομα του Πεντράο της Γκιμαράες, τον οποίο φέρεται να θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως τα τέσσερα εκατομμύρια που αξιώνει η πορτογαλική ομάδα θεωρούνται υπερβολικό ποσό από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Τέλος, δημοσιεύματα θέλουν τον Αλεξάνταρ Πάντιτς της Ντιναμό Κιέβου να έχει συμπεριληφθεί στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος Σέρβος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως δεξιός μπακ.
Keywords
Τυχαία Θέματα