Συνεχίζει να ελπίζει ο Άγιαξ, 1-0 την Χέρακλες (video)

Ο Άγιαξ νίκησε την Χέρακλες και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο PSV στους 7 βαθμούς, τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της Eredivisie.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν την 4η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα την 22η νίκη σε 30 παιχνίδια απέναντι στην Χέρακλες.

Χωρίς σκορ το πρώτο ημίχρονο, ένα πρώτο μέρος όπου ο Άγιαξ δημιούργησε 10 ευκαιρίες για γκολ,
με αποκορύφωμα τα δοκάρια του Φαν Ντε Μπεκ και του Κρίστενσεν. Η ομάδα του Τεν Χαγκ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στην πρώτη του ευκαιρία στην επανάληψη με τον Ζίγεκ να βγάζει την 13η του ασίστ και τον Βραζιλιάνο Νέρες να σκοράρει για 11Η φορά στο πρωτάθλημα.
Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, σκορ φτωχό βάσει των ευκαιριών, αφού ο Άγιαξ τελείωσε το ματς με 35 τελικές, όμως ο Βέλγος τερματοφύλακα της Χέρακλες Κάστρο κατάφερε να κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Την ερχόμενη αγωνιστική (31η) ο Άγιαξ δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν και με διπλό βάζει φωτιά στο φινάλε της σεζόν καθώς θα διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες του για τίτλο.

Το πρόγραμμα της PSV(77β):
PSV-ΑΓΙΑΞ
ΡΟΝΤΑ-PSV
ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ-PSV
PSV-ΧΡΟΝΙΓΚΕΝ

Το πρόγραμμα του Αίαντα(70β):
PSV-ΑΓΙΑΞ
ΑΓΙΑΞ-ΦΕΝΛΟ
ΑΓΙΑΞ-ΑΛΚΜΑΑΡ
ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΑΓΙΑΞ

Η Χέρακλες παρά την ήττα, διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από την 7η της βαθμολογίας Φίτεσε και έξι πόντους πίσω από την Τσβόλε ,τέσσερις αγώνες πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Ολλανδία.
Keywords
Τυχαία Θέματα