Συνέχεια επενδύσεων στο Νέο Ρύσιο

Οι κινήσεις βελτίωσης των υποδομών της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης εντός και εκτός «Κλ. Βικελίδης», συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς,.

Ταυτόχρονα με τα έργα που γίνονται στην ιστορική έδρα των «κιτρινόμαυρων», μεγάλης σημασίας είναι και οι εργασίες που πραγματοποιούνται στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Άρης είσαι», ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι έτοιμος να προχωρήσει στην αγορά των οικοπέδων που βρίσκονται γύρω από τους χώρους του βοηθητικού γηπέδου των «κιτρινόμαυρων» με στόχο την
δημιουργία νέων γηπέδων για τις προπονήσεις των ομάδων Κ19 εως και Κ6, λύνοντας με τον τρόπο αυτό ένα χρόνιο πρόβλημα του συλλόγου.

Πρόκειται για ένα χώρο 50 στρεμμάτων όπου στα σχέδια περιλαμβάνεται και η ανέγερση ενός κτιρίου που εκτός από τα αποδυτήρια θα έχει εστιατόριο και ένα χώρο στον οποίο θα μπορούν να κάθονται οι γονείς των μικρών αθλητών του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα υπό μεταβίβαση ακίνητο έχει άδεια για την ανέγερση 5άστερου ξενοδοχείου κάτι που δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τις επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη με τους Κινέζους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επένδυση – εφόσον υλοποιηθεί - προβλέπεται να φτάσει τα 2εκ ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα