Συνδυάζει θέαμα και ουσία ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Ιβάν τα είχε όλα χθες βράδυ. Ταχύτητα, φαντασία, παραγωγικότητα και πάθος. Δικαιολογημένα αποθεώθηκε από 17000 οπαδούς της, οι οποίοι ζουν ονειρεμένες μέρες μετά από πολλά χρόνια. Οι Πράσινοι σπάζουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και δείχνουν ικανοί για την υπέρβαση.

Θα σταθώ, όμως, στον κόσμο που ταξίδεψε στο Βόλο απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Συμπεριφορά άψογη μέσα στην πόλη, αλλά και στο Πανθεσσαλικό, κάτι που αναγνωρίστηκε απ’ όλους. Στήριξη στην ομάδα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δείγμα

ότι κάτι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στο γήπεδο. Εικόνα ομάδας που διψάει για διακρίσεις, η οποία συνδυάζει θέαμα και ουσία.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα καθάριζε στα δυσκολα ο άτυχος Αιτορ, όμως, χθες βράδυ πήρε τη σκυτάλη ο Παλάσιος, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με δυο υπέροχα γκολ, από καθαρά προσωπικές ενέργειες.

Την άλλη εβδομάδα ίσως να είναι ο Βέρμπιτς, η ο Σπόραρ πρωταγωνιστές, αν και δεν έχουν τόση σημασία τα ονόματα, όταν έχουν μπει οι βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας συνόλου, όπως ο φετινός Παναθηναϊκός.

Το θετικό είναι ότι πλέον υπάρχουν αρκετές λύσεις στα χέρια του Γιοβάνοβιτς, που γνωρίζει άριστα πως να διαχειριστεί αυτό το υπέροχο έμψυχο δυναμικό. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι προσοχή και επαγρύπνηση, ώστε να διατηρηθούν τα κεκτημένα.

Η βαθμολογική διαφορά από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου δεν λέει κάτι. Ο δρόμος για το πρωτάθλημα δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν όλοι.

Δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί χθες κσι σήμερα, αλλά από αύριο κιόλας τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά, καθώς την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα