ΑΕΚ: Ώρα για το πρώτο νικηφόρο ντέρμπι στην “Αγιά Σοφιά” (pic,vid)

Τα τελευταία χρόνια τα ντέρμπι δεν ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της, καθώς ελάχιστες είναι οι νίκες στα απαιτητικά ματς την τελευταία τριετία.

Με την επιστροφή της στην ιστορική της έδρα, αλλά και την εξαιρετική της κατάσταση η ΑΕΚ θέλει να γυρίσει σελίδα και να γράψει μια νέα ιστορία στα ντέρμπι της Super League.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στην «Αγιά Σοφιά» με πολλά προβλήματα και με εντός έδρας απώλεια από τον Αστέρα στο πιο πρόσφατο ματς, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Το έδειξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι έχει τους παίκτες για να κάνει τη ζημιά και αν δεν προσέξουν οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να το πληρώσουν ακριβά.

Δείτε μια πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπιΟι πιθανές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του σε ένα απαιτητικό ματς στο γήπεδό της, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ θα δώσουν έξτρα ώθηση στους «κιτρινόμαυρους» που θα συνειδητοποιήσουν και αυτοί τι σημαίνει να δίνεις ντέρμπι σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Σε μια πραγματική έδρα. Αποδείχθηκε αυτό και στο ματς με τον Ατρόμητο όπου ένα ματς που πήγαινε να στραβώσει στο τέλος το κέρδισε η Ένωση.

Ο ενθουσιασμός των πέντε συνεχόμενων νικών στη Super League καλά κρατεί, αλλά μέσα στο γήπεδο θα κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο έξυπνος. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο ματς, ενώ και η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να επηρεαστεί από τα προβλήματα του ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει στο τέλος τη νίκη στηριζόμενη στο δικό της πλάνο και την ποιότητα που δεδομένα έχουν οι παίκτες της.

Σε ότι έχει να κάνει με τα προβλήματα, ο Στάνκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής με μυϊκές ενοχλήσεις, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα.

Θυμηθείτε την τελευταία νίκη της ΑΕΚ στη Super League
Keywords
Τυχαία Θέματα