Συνάντηση κορυφής μεταξύ των Daenerys και Sansa θα δούμε στο "Game of Thrones"

Ποια είναι η δυνατότερη;

Το HBO μας παρουσιάζει τις σειρές που πρόκειται να δούμε το 2019 μέσα από ένα μικρό βίντεο των 40 δευτερολέπτων.

Μεταξύ των "True Detective", "Watchmen", "Euphoria", "Big Little Lies", "Veep" και "Barry", βλέπουμε την συνάντηση των Daenerys Targareyn και Sansa Stark από την πολυαναμενόμενη 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones".

Ακολουθούν μικρά spoilers για την επερχόμενη σεζόν.

Η σκηνή που θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω, δείχνει την Daenerys

να μπαίνει στο Winterfell για πρώτη φορά και την Sansa να δηλώνει, "Το Winterfell είναι δικό σας, μεγαλειοτάτη".

Όλα δείχνουν ότι το Winterfell θα αλλάξει χέρια και αντί για τον Οίκο Stark, πλέον θα διοικείται από τον Οίκο Targareyn, ενώ όλοι περιμένουν την επερχόμενη εισβολή των White Walker.

It’s going to be a very good year.

Here’s your first look at @GameOfThrones, #Euphoria, @watchmen, #BigLittleLies and more. #HBO2019pic.twitter.com/7Qblx7ioMh

HBO (@HBO) 7 Ιανουαρίου 2019

Το κανάλι έχει αυξήσει την ασφάλεια στον ύστατο βαθμό για να μην διαρρεύσει η οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το φινάλε, όπως μας είπε ο David Nutter, σκηνοθέτης των τριών από τα έξι επεισόδια της τελευταίας σεζόν.

Θα δούμε την πιο επική μάχη της σεζόν και ένα "σπαρακτικό" και "καταπληκτικό" φινάλε. Οι πρωταγωνιστές Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Sophie Turner και Maisie Williams αποχαιρέτησαν τη σειρά. Όλα δείχνουν ότι δύο χαρακτήρες επέζησαν μετά το φινάλε της 7ης σεζόν και μάθαμε τι έγινε με τα δίδυμα Lannister, αλλά και τον άλλο γιο της οικογένειας. Επίσης, όλοι οι ηθοποιοί, ζωντανοί και νεκροί, θα ξανασυναντηθούν για ένα ειδικό επεισόδιο.

Τα επεισόδια θα είναι μικρότερα των δύο ωρών και η 8η σεζόν, η οποία θα φέρει περισσότερα πτώματα, θα ξεκινά από το Winterfell, θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019.

Αναμονή ως τον Απρίλιο για να έρθει ο χειμώνας!

IGN Greece Την αιώνια μάχη φωτιάς και πάγου παρουσιάζει το teaser trailer του "Game of Thrones"
Keywords
Τυχαία Θέματα