Η Bowsette δεν θα έρθει στο Super Mario Bros. U

Τα πράγματα είναι οριστικά

H Nintendo ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Bowsette, ένας χαρακτήρας ο οποίος δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τους fans του Mario και έγινε φαινόμενο, δεν θα βρίσκεται στο νέο Super Mario Bros U. Deluxe.

Τα νέα αυτά φυσικά επιβεβαιώθηκαν

έμμεσα και στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, με την περιγραφή του Super Crown item, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από την Toadette.

Το συγκεκριμένο item ήταν η αιτία που γεννήθηκαν οι συζητήσεις γύρω από την Bowsette. Οι fans λοιπόν υπέθεσαν ότι αφού η Toadette και η Peach μπορούν να φτιάξουν έναν καινούργιο χαρακτήρα, γιατί όχι και η Bowser με την Peach;

Ο χρήστης του Twitter Ayyk92 πόσταρε ένα ολόκληρο κόμικ μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι το New Super Mario Bros U θα έρθει στο Switch εμπνέοντας μια σειρά από αμέτρητα νέα σχέδια της Bowsette και την ελπίδα ότι σίγουρα θα κάνει την εμφάνιση της στο universe.

Υπήρξε μάλιστα μέχρι και concept art με τη Bowsette στο Mario Odyssey το οποίο έδειχνε ότι ο χαρακτήρας είναι πιο κοντά στο βήμα αυτό.

Η Nintendo πάντως φρόντισε να γκρεμίσει όλες τις ελπίδες, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού η επίσημη περιγραφή του Super Crown αναφέρει "Μόλις η Toadette βρει ένα από αυτά, μπορεί να μεταμορφωθεί στη powered Peachette.(Συγγνώμη Luigi αλλά μόνο η Toadette μπορεί να το χρησιμοποιήσει.)"

Οπότε, μέχρι στιγμής η Bowsette παραμένει ένα άπιαστο όνειρο. Μην στενοχωριέστε πάντως. Το νέο Super Mario Bros. U Deluxe θα κυκλοφορήσει για το Switch στις 11 Γενάρη και θα σας κρατήσει συντροφιά μέχρι να κάνει την εμφάνιση της η Bowsette.

IGN Greece Soulcalibur VI - Accolades Trailer Gameathlon Winter 2019 Trailer - Πρωτόγονοι God Eater 3 - OVA Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα