Συμφώνησαν για συγκέντρωση και θέληση

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμφώνησαν πως θα πρέπει να έχουν περισσότερη θέληση και μεγαλύτερη συγκέντρωση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, προκειμένου να πανηγυρίσουν νίκες. Οι “πράσινοι” ανέλυσαν στη συζήτηση που είχαν στο Κορωπί το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει άλλο προφίλ στις αναμετρήσεις της μακριά από το “Απόστολος Νικολαΐδης”. Άπαντες συμφώνησαν πως θα πρέπει να είναι πιο αποφασιστικοί στα συγκεκριμένα ματς και να έχουν “καθαρό μυαλό” έτσι ώστε να αποφεύγουν
τα λάθη.

Αρχικά, ο Γκιγιέρμο Μολίνς τόνσιε: “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε όντως μια πολύ καλή ομάδα με πολλές δυνατότητες και το έχουμε αποδείξει σε πολλά ματς στην έδρα μας. Όμως εκτός έδρας δεν είμαστε το ίδιο καλοί διότι πρέπει να βγάλουμε πολύ μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν επιτρέπεται να μην είμαστε «επιθετικοί» σε κάθε μπάλα και να αφήνουμε τους αντιπάλους μας να κυριαρχούν στις μονομαχίες,. Έχουμε πολλές άτυχες στιγμές όμως μόνο με δουλειά και καθαρό μυαλό θα μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να έχουμε μεγαλύτερη θέληση εκτός έδρας”.

Από την πλευρά του, ο Νίκλας Χουλτ είπε στους συμπαίκτες του: “Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε πολύ σωστά στο γήπεδό μας και δεν τα κάνουμε το ίδιο καλά εκτός έδρας. Δεν είναι θέμα δυνατοτήτων. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Το βασικό πρόβλημα είναι η συγκέντρωσή μας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ροντρίγκο Μολέντο: “Στην έδρα μας παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να παίζομε με πολύ μεγαλύτερο πάθος εκτός έδρας”.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απολογήθηκε από την πλευρά του για τη φάση του γκολ των Αρκάδων: “Φταίω και εγώ, ειδικά στη φάση του γκολ. Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί σαν ενωμένη ομάδα από όλο αυτό”.

Τέλος, ο Νούνο Ρέις εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια των “πράσινων”: “Θα πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα. Θα το δείτε. Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι”.
Keywords
Τυχαία Θέματα