Ρίχνει τους τόνους για Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει τους τόνους στην υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει αρκετός χρόνος για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου. Τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, που θέλουν τους Πειραιώτες να παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Βέλγου επιθετικού στην Έβερτον, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ντέιβιντ Άνσγουορθ πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες. Οι “ερυθρόλευκοι”
είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή και το περασμένο καλοκαίρι, όμως τότε οι επαφές των δυο διοικήσεων δεν είχαν αποφέρει καρπούς.

Με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, που θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, οι ιθύνοντες της Έβερτον φέρονται να αναθεωρούν τη στάση τους, σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φέρεται να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, όμως δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει η συγκεκριμένη υπόθεση σίριαλ, το οποίο θα τραβήξει έως τον Ιανουάριο.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ξεκαθαρίζουν πως μέχρι τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο υπάρχει αρκετός χρόνος. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος επίσης έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες μετεγγραφικά με τους Πειραιώτες. Οι πρωταθλητές Ελλάδος φέρονται να επιθυμούν την επιστροφή του Έλληνα μπακ στο ρόστερ τους, τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα