Συγκέντρωση εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει ο Μίλαν Ράσταβατς στην Ξάνθη να επαναφέρει τη συγκέντρωση των παικτών, ώστε να βάλλουν όλοι μαζί την ομάδα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Σαράντα μέρες και έξι αγωνιστικές μετά την τελευταία νίκη του ΑΟΞ, στις 20 Ιανουαρίου, εντός έδρας, επί του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, οι Θρακιώτες αναζητούν εναγωνίως πλέον ένα τρίποντο, το οποίο ευελπιστούν ότι θα πάρουν το ερχόμενο Σάββατο (2/3) στα Γιάννινα, κόντρα στον ΠΑΣ.

Η σημερινή προπόνηση του ΑΟΞ περιελάμβανε
ανάλυση φάσεων και επισημάνσεις από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, προθέρμανση με νευρομυικό συντονισμό, παιχνίδια 5 εναντίον δύο και τακτική σε αμυντικό και επιθετικό κομμάτι, με διαφορετικές ασκήσεις. Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας επέμενε πολύ στον επιθετικό τομέα, καθώς εκεί εντοπίζεται το μεγάλο πρόβλημα του ΑΟΞ.

Για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΣ, ο Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κοβάσεβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Ο Κασά Καμαρά, που έφτασε στις 10 κίτρινες κάρτες, θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς δηλώθηκε να απουσιάσει από τους αγώνες με αντίπαλο τον Πανιώνιο (25η αγωνιστική) και με ΠΑΟΚ (26η αγωνιστική). Ατομικά προγράμματα εξακολουθούν πάντα να κάνουν οι Ντε Λούκας και Φασίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα