Στους τέσσερις η Ελλάδα, το όνειρο συνεχίζεται!

Στους τέσσερις η Ελλάδα, το όνειρο συνεχίζεται!achrissiΤρί, 03/02/2021 - 15:40

Πιο αναλυτικά: η Ελλάδα μπήκε στο πρώτο ημίχρονο όπως και οι Γάλλοι αρκετά σφιγμένα αλλά με φοβερές αμυντικές λειτουργίες και δεν δώσαμε πολλά περιθώρια στους Γάλλους και δεν δημιούργησαν κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία προς την εστία μας. Η μπάλα κυλούσε αρκετά στον χώρο του κέντρου και έτσι είχαμε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη

του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι απέκτησε μεγαλύτερο ρυθμό ενώ οι Γάλλοι είχαν μοναδική ευκαιρία στο 64ο λεπτό με πολύ δυνατό σουτ αλλά να με τον Μουλαζιμάκη να λέει όχι. Μετά από λίγο στο 67ο λεπτό ύστερα από άψογη ατομική ενέργεια του Λινάρδου αδειάζοντας δύο αμυντικούς με πανέμορφη τριπλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα ωραίο πλασέ στην γωνία έκανε το 1-0 παίρνοντας πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την συνέχεια. Η Γαλλία προσπάθησε να απειλήσει δίχως όμως αποτέλεσμα καθώς και οι έντεκα ποδοσφαιριστές μας ήταν σε καταπληκτική βραδιά.

Μπαίνοντας στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς η εθνική μας το μόνο που είχε να κάνει ήταν να υπερασπιστεί το 1-0 υπέρ της. Η Ελλάδα κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση των Γάλλων καταφέρνοντας να πάει με το 0-0 στα αποδυτήρια. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η Γαλλία ήθελε πάση θυσία ένα τέρμα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και έτσι στο 79ο λεπτό ο Κράγκαρης μετά από κάτι κόντρες κατάφερε να σκοράρει και να σφραγίσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του eEuro 2021. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Λυνάρδο μετά από μια αντεπίθεση περνώντας και τον τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 0-2.

Η εθνική μας ομάδα πλέον βρίσκεται στους τέσσερις της διοργάνωσης όπου θα αναμετρηθεί με ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης που είναι η πολύ φορμαρισμένη Πολωνία αποκλείοντας την Ισπανία με σχετική άνεση με σκορ 4-0 και 0-3 αντίστοιχα. Η διεθνής μας συνεχίζουν τις πολύ καλές επιδόσεις και βρίσκονται μια ανάσα πριν από τον τελικό. Πλέον το μόνο μας εμπόδιο είναι η εθνική Πολωνίας.

Πηγή: VGLeSports

Off Off Off Off eSports Η εθνική μας ομάδα έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας την πανίσχυρη Γαλλία περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης. Γκρεμίζοντάς την από τον θρόνο της νικώντας την σε διπλές αναμετρήσεις. Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 15:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα