Στον πάγο μπαίνει η τηλεοπτική σειρά "Galaxy Quest"

Φόρος τιμής στα "Star Trek" και "Star Wars".

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά "Galaxy Quest", που γράφει ο Paul Scheer, μπήκε στον πάγο.

Μιλώντας στο The Wrap, ο Scheer επιβεβαίωσε ότι η τηλεοπτική σειρά του Amazon θα καθυστερήσει λόγω της πρόσφατης απόλυσης της προέδρου της Paramount TV, Amy Powell. Ωστόσο, ο Scheer είναι βέβαιος ότι η σειρά θα υλοποιηθεί και υπόσχεται

ότι θα τιμήσει τα "Star Trek" και "Star Wars".

Η σειρά θα είναι συνέχεια της ομώνυμης κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας του 1999, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Tim Allen, Sigourney Weaver και ο Alan Rickman. Ήταν ένας κωμικός φόρος τιμής στο "Star Trek" και τους οπαδούς του, καθώς η ιστορία παρουσίαζε μια ομάδα ξεπεσμένων ηθοποιών που τους καλούν για βοήθεια σε πόλεμο κάποιοι εξωγήινοι οπαδοί τους.

"Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα έχει την αίσθηση ενός επικού sequel, αλλά θα είναι και συνέχεια", είπε ο Scheer. "Το σύγκρινα με τη σχέση του "The Force Awakens" στο Star Wars. Θα είναι η συνέχεια της ιστορίας, αλλά με νέους χαρακτήρες".

Ο Scheer θέλει να κάνει μια σειρά που θα αρέσει στους νέους θεατές, όπως ακριβώς έγινε με το αρχικό "Galaxy Quest". Η μεγάλη άνοδος του "Star Trek" ήταν επίσης ένας μεγάλος λόγος στην απόφαση της δημιουργίας του τηλεοπτικού sequel.

"Όταν βγήκε το 'Galaxy Quest', ήταν μια ευκαιρία, με το κοινό του 'Star Trek' ήταν ευκαιρία", είπε ο Scheer. "Τώρα αποκτά μια θέση στο Hall H του Comic-Con, οπότε αυτό δίνει την απαραίτητη ώθηση για μια συνέχεια”.

Δημοσιεύματα ήθελαν την σειρά να ετοιμάζεται και το αρχικό cast να επιστρέφει από το 2015. Το Amazon είχε αρχίσει από τότε να αναπτύσσει τη σειρά, αλλά τη σταμάτησε το 2016 λόγω του θανάτου του Rickman.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο, όχι μόνο για το "Galaxy Quest", αλλά και για ό,τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της Disney Έφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη Ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα