Gamescom 2018: Νέες πληροφορίες για το Battlefield V

Νέα συστήματα και μηχανισμοί για τη σειρά.

Με "Αλλαγές προ των πυλών" ετοιμάζεται να συστήσει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Battlefield, η εταιρεία ανάπτυξης DICE.

Στα πλαίσια της φετινής Gamescom, οι DICE και EA αποκάλυψαν ορισμένες νέες ιδιαιτερότητες που θα φέρει το Battlefield V. Οι εν λόγω

ιδιαιτερότητες αφορούν τα συστήματα μέσω των οποίων οι παίκτες θα μπορούν να παραμετροποιήσουν και να εξελίξουν τους χαρακτήρες και τα όπλα τους. Οι εν λόγω μηχανισμοί θα αποτελούν τον πυρήνα του The Company.

Κατά την κυκλοφορία του τίτλου, οι παίκτες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα Βρετανικό και ένα Γερμανικό Company που θα σας ακολουθούν στις μάχες που έπονται. Όπως δηλώνει και η εταιρεία μέσω του trailer, η "κομπανία" είναι πιο σημαντική από ποτέ. Θα έχετε την ευκαιρία να παραμετροποιήσετε την εμφάνιση όσων πλαισιώνουν το Company σας αλλά και τον οπλισμό του εκάστοτε class.

To progression system θα σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε επιπλέον επιλογές στην παραμετροποίηση των όπλων σας, αυξάνοντας το "βάθος" του τίτλου, μέσω των ποικίλων συνδυασμών που θα μπορείτε να επιλέξετε για το build σας.

Σύμφωνα με το Gamespot, θα μπορείτε να πάρετε μία γεύση από όσα προαναφέραμε στην επερχόμενη open beta που θα λάβει χώρα στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Τέλος, σε περίπτωση που σας ξέφυγε, η Microsoft ανακοίνωσε ένα bundle με τον τίτλο σε άκρως δελεαστική τιμή, ενώ η NVidia αξιοποίησε τον τίτλο για να παρουσιάσει τις νέες κάρτες γραφικών της.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece Battlefield V - Official 'The Company' Trailer Το Battle Royale του Battelfield V δεν αναπτύσσεται από την DICE Battlefield 5 – Official Gamescom Trailer – Devastation of Rotterdam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα