Στον ημιτελικό η Αλ-Αΐν του Μπεργκ! (video)

Μπορεί η Αλ-Αΐν να συμμετέχει ως αμφιτρύων της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ωστόσο η παρουσία της κάθε άλλο παρά «διακοσμητική» είναι. Αυτό απεδείχθη περίτρανα, καθώς στον προημιτελικό έκανε αγωνιστικό περίπατο με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Αφρικής, Εσπεράνς ντε Τουνίς, επικρατώντας με 3-0.

H εκκίνηση της ομάδας του Ζόραν Μάμιτς ήταν εντυπωσιακή καθώς μόλις στο 82ο δευτερόλεπτο ο Μοχάμεντ Αχμάντ άνοιξε το σκορ με το ταχύτερο γκολ στην ιστορία του θεσμού. Ο Αιγύπτιος Χουσέιν Ελ Σαχάτ στο 16’
σημείωσε το 2-0 για να έρθει στο 60’ ο Μπαντάρ Μοχάμεντ να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Μάρκους Μπεργκ πέρασε στο 80ο λεπτό στη θέση του Μοχάμεντ. Στις 18 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο ημιτελικός με τη Ρίβερ Πλέιτ, πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής.

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο προημιτελικό, η Κασίμα Άντλερς επιβλήθηκε με 3-2 της Γκουαδαλαχάρα Τσίβας, με τους Ιάπωνες –αγωνίζονται ως κάτοχοι του ασιατικού Champions League- να κλείνουν θέση για τον ημιτελικό της 19ης Δεκεμβρίου απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου κι Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τελικός διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι στις 22 Δεκεμβρίου.

#ClubWC |

Keywords
Τυχαία Θέματα