Το Περιστέρι νίκησε το ντέρμπι της πόλης

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι κέρδισε τον Πανιώνιο με 74-71, έμεινε σε μία και μοναδική ήττα ως τώρα στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να είναι στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Τρεις βολές του Μπέντιλ στα τελευταία 4ο δευτερόλεπτα, μια παράλογη προσπάθεια του Μπέρι και ένα άστοχο τρίποντο του Σινγκλερ οδήγησαν την ομάδα του δυτικού προαστίου στη νίκη. Ο Πανιώνιος

βρέθηκε στα τελευταία δύο λεπτά να προηγείται με 67-63.

Το Περιστέρι αντέδρασε και ισοφάρισε σε 69-69. Δύο βολές του Σινγκλέρ έδωσαν και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για να ακολουθήσουν οι βολές του Μπέντιλ και οι κακές επιθετικές επιλογές του Πανιωνίου.

Ο Γκρέι με 19 πόντους ήταν αυτός που ξεχώρισε για το Περιστέρι, ενώ από τον Πανιώνιο ο Μπέρι τελείωσε με 27 πόντους και σε όλο το ματς αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 6(1), Γκρέι 19(1), Σίρκο 12(2), Ντάνιελ 8, Κάλαχαν 10(1), Μουράτος 2, Σκορδίλης 4, Αγραβάνης, Μπέντιλ 13(1).

Πανιώνιος (Οικονόμου): Παπαντωνίου 7(1), Μπέρι 27(6), Τέιλορ 8, Χάρις 9(3), Σινγκλέρ 16(3), Καμαριανός, Δίπλαρος 2, Καμπερίδης, Όστιν 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα