Στόχος της Αρσεναλ ο Αντρέ Σίλβα

Ολο και πιο πιθανή δείχνει να γίνεται η αποχώρηση του Αντρέ Σίλβα από τη Μίλαν με την Αρσεναλ να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να ετοιμάζει την κίνησή της για τον Πορτογάλο διεθνή.

13px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ήταν μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές των «ροσονέρι» σε ένα καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του οποίου δαπανήθηκαν 200 εκατ. ευρώ. Αποκτήθηκε από την Πόρτο με κόστος 38 εκατ. ευρώ και επιπλέον μπόνους.

Έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 12 αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε καμία από τις αναμετρήσεις της ομάδας του στο πλαίσιο της Serie A.

Επιπλέον, η έλευση του Τζενάρο Γκατούζο άλλαξε το σύστημα και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση για τον Σίλβα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Μίλαν έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, λέγεται ότι ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες βρέθηκε στα γραφεία της διοίκησης για να τον πληροφορήσουν ότι πρέπει να βρει άλλη ομάδα για τον πελάτη του.

Η Αρσεναλ παραμένει το φαβορί για την απόκτηση του Σίλβα, αφού ενδιαφερόταν και πριν τη μεταγραφή του στη Μίλαν, ενώ εναλλακτική λύση παραμένει και η Εβερτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Στόχος, Αρσεναλ, Αντρέ Σίλβα,stochos, arsenal, antre silva