Σπαλέτι: «Να πιστέψουμε στη δύναμή μας»

Τρόπους για να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του συνεχίζει να αναζητά ο προπονητής της Ιντερ Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς η ομάδα του έχει στόχο μόλις τη δεύτερη νίκη της σε 11 αγωνιστικές αυτό το Σαββατοκύριακο.

13px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Οι «νερατζούρι» μετρούν μόλις ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από δέκα ματς στη Serie A, με πιο πρόσφατη απώλεια την εκτός έδρας ήττα από την Τζένοα (0-2) στις 11 Φεβρουαρίου.

Η πορεία της ομάδας του Μιλάνου στο δεύτερο μισό της σεζόν είναι αντιστρόφως ανάλογη της αντίστοιχης στο πρώτο, κατά τη διάρκεια του οποίου έμεινε αήττητη για 17 αγώνες και έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν οφείλονται μεμονωμένα σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Περάσαμε μία καλή περίοδο και μετά μία πολύ άσχημη. Τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι εξαιτίας μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε και εκείνοι που τώρα θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση», επέμεινε ο Ιταλός τεχνικός.

«Αν το κάνουμε ως ομάδα, τα προβλήματα θα γίνουν μικρότερα. Πρέπει όμως να πιστέψουμε στη δύναμή μας. Ανησυχώ για το ότι παραδίδουμε τα όπλα πριν το τέλος του αγώνα. Την τελευταία εβδομάδα όμως είδα και μερικά ενθαρρυντικά σημάδια: προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων και προθυμία για ανάληψη ευθυνών. Αυτή την αντίδραση θέλω να δω», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Σπαλέτι,spaleti