Στόχος η τετράδα για τον νέο Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος να μην αρέσκεται σε δηλώσεις για τους στόχους των ομάδων του, ωστόσο στον νέο Παναθηναϊκό του Γιαννακόπουλου, ουδείς μπορεί να κρύψει το όνειρό του.

"Στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σύλλογο μεγάλο. Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτά που έζησε τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας για φέτος είναι η 4άδα. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις που κάνουμε είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται και από το τεχνικό τιμ,
ενώ επέστρεψε και η ιστορία του συλλόγου στο τμήμα, ο τιμ μάνατζερ, Ρούλης Αγραπιδάκης» αποκάλυψε στην πρώτη σημερινή προπόνηση στην Κυψέλη ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αυγουλέας ο οποίος μαζί με τον γενικό διευθυντή Σταύρο Ντίνο καλωσόρισαν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη νέα χρονιά.

«Εκ μέρους του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας καλωσορίζω στον Παναθηναϊκό και σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει σταδιακά να επανέλθει εκεί που ήταν, και εκεί που πρέπει να βρίσκεται" τόνισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Στην πρώτη συγκέντρωση ήταν παρόντες οι: Σωτήρης Πανταλέων, Χρίστος Μπέλλος, Άξελ Γιάκομπσεν, Παναγιώτης Πελεκούδας, Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Μάρκος Γαλιώτος, Δημήτρης Παλαιολόγος , Γεώργιος Φύτρος και Γιώργος Πεντίδης. Εντός των ημερών θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα