Στο Τορόντο ο Φαν Ντερ Βιλ

Πέρα από τον Ατλαντικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ, αφού το Τορόντο ανακοίνωσε την απόκτηση του από την Κάλιαρι.

Ο 29χρονος Ολλανδός είχε μόλις πέντε συμμετοχές στους αγώνες της ιταλικής ομάδας στη Serie A φέτος και τώρα θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου του MLS, η οποία δεν ανακοίνωσε το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Είχε πάει στη Σαρδηνία μόλις τον περασμένο Αύγουστο, μετά από μία σεζόν στην
Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε.

Προηγήθηκε μία επιτυχημένη τετραετία στη Γαλλία και στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία κατέκτησε τέσσερις τίτλους πρωταθλήματος, δύο κύπελλα, και τρία Σούπερ Καπ.

«Από τότε που ήμουν οκτώ χρόνων και πήγα στον Αγιαξ, τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από τις νίκες. Μόνο αυτές είχαν σημασία και κάθε χρονιά έπρεπε να είμαστε πρωταθλητές», ανέφερε ο Φαν Ντερ Βιλ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία.

«Μετά πήγα στην Παρί και υπήρχε η ίδια νοοτροπία, ύστερα σε μικρότερες ομάδες όπου δεν υπήρχαν ανάλογες φιλοδοξίες. Εμαθα πολλά για τον εαυτό μου και ξέρω ότι θέλω να είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που στοχεύουν ψηλά. Για το λόγο αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Τορόντο», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα