Χάρηκε που έμεινε στη Ρόμα ο Τζέκο

Αν και παραδέχτηκε ότι ένιωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτησή του, ο Εντιν Τζέκο δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από το γεγονός ότι παρέμεινε παίκτης της Ρόμα.

Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων για τη διπλή συμφωνία των δύο συλλόγων σε δύο επίπεδα, αφού αφορούσε και τον αριστερό αμυντικό Εμερσον Παλμιέρι.

Ο τελευταίος ολοκλήρωσε τελικά τη μεταγραφή του, χωρίς να συμβεί το ίδιο και με τον Τζέκο και η Τσέλσι κατέφυγε τελικά στην εναλλακτική λύση
του Ολιβιέ Ζιρού από την Αρσεναλ.

«Είναι αλήθεια ότι έγιναν διαπραγματεύσεις, αλλά μόνο αυτό μπορώ να πω σχετικά με το θέμα. Υπήρχε έντονη φημολογία, ψέματα, αλλά και αστείοι ισχυρισμοί. Πραγματικά αισθάνθηκα κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Τσέλσι. Είναι μία ομάδα που σέβομαι και θαυμάζω πάρα πολύ», τόνισε.

«Τις προηγούμενες εβδομάδες ειπώθηκαν πολλές ιστορίες για την αποχώρησή μου από τη Ρόμα, αλλά είμαι ακόμα εδώ και νιώθω χαρούμενος. Η ομάδα και η Ρώμη έχουν γίνει το σπίτι μου και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα