Στο.. «ψυγείο» του Αμβούργου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Δύσκολο έως και απίθανο είναι να ξαναδούμε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αγωνιζόμενο με την ομάδα του Αμβούργου ως το τέλος της σεζόν.
Στην ομάδα του Γερμανικού βορρά ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι και φέτος αρκετά μεγάλος, ίσως ο πιο ορατός από τις προηγούμενες χρονιές όπου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κατόρθωσε να παραμείνει στην Bundesliga.

Μέσα σε αυτή τη βαριά ατμόσφαιρα για την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα – με 18 πόντους σε 27 αγωνιστικές και την ζώνη της σωτηρίας επτά πόντους πιο πάνω – ήρθαν
οι τοποθετήσεις του διεθνούς Έλληνα αμυντικού Κυριάκου Παπαδόπουλου αρχικά για την διοίκηση και μετά εις βάρους του προπονητή να τον θέσουν στο περιθώριο!

Στο Σαββατιάτικο ματς με την Χέρτα ο Παπαδόπουλους έμεινε εκτός ενδεκάδας δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα (ήττα με 1-2) ο ίδιος τα έβαλε ευθέως με τον προπονητή του χαρακτηρίζοντας ως «ντροπή» την απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί!

Βέβαια είχαν προηγηθεί επικριτικά σχόλια του Παπαδόπουλου εις βάρους της διοίκησης για την αναποτελεσματική και πενιχρή ενίσχυση της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο (!) και δεν είναι λίγοι, εντός της ομάδας, οι οποίοι θεώρησαν πως η απόφαση να μείνει στον πάγκο δεν είναι και τόσο άσχετη με τις θέσεις του εις βάρος των παραγόντων της ομάδας..

«Δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί τις αθλητικές επιλογές της ομάδας. Δεν έχει καταφέρει τίποτα, αν δούμε τις 26 προηγούμενες αγωνιστικές. Μία ματιά στο βαθμολογικό πίνακα αρκεί...», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής Φρανκ Βέτσταϊν επιβεβαιώνοντας το βαρύ κλίμα για τον Έλληνα διεθνή.

Στις επόμενες μέρες λέγεται πως θα υπάρξει μια συνάντηση της διοίκησης με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του που θα είναι είτε προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, είτε για να συζητήσουν οι δύο πλευρές την περαιτέρω συνεργασία τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα