Στο προσκήνιο ξανά ο Άλεφ

Στην ΑΕΚ μια από τις θέσεις που θέλουν να καλύψουν για τη νέα σεζόν είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, στο προσκήνιο για την «ένωση», επανέρχεται το όνομα του Βραζιλιάνου Άλεφ που είχε ακουστεί ξανά.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, Άλεφ Ντος Σάντος Σαλντάνα με ύψος 1.86, ξεκίνησε την καριέρα του στην Πόντε Πρέτα και παραχωρήθηκε
με την μορφή δανεισμού στη Μαρσέιγ που είχε την επιλογή αγοράς του χωρίς όμως να τον αποκτήσει. Το 2015 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπράγκα για να παραχωρηθεί εκ νέου με τη μορφή δανεισμού σε Ουμ Σαλάλ και Απόλλων Λεμεσού. Επίσης έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας κάτω των 20.

Ο 23χρονος, πραγματοποιεί προετοιμασία με την Μπράγκα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δρόμος για να βρεθεί στην ΑΕΚ είναι ανοιχτός. Το πλέον πιθανό σενάριο είναι πως ο Άλεφ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο απόκτησής του, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να τον θεωρεί μια αξιόπιστη λύση που αξίζει να γίνει περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ.

Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν σε μάνατζερ με τους ανθρώπους της «ένωσης» να έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να πάρουν το «οκ» από αυτή την πλευρά. Πλέον αν η Μπράγκα επιθυμεί να τον παραχωρήσει, τότε θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα