Στο ΟΑΚΑ παρουσία... Τσόχλα!

Στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/5) το βράδυ η προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση των Play offs της Basket League. Από την προπόνηση δεν έλειψε και ο... Απόλλων Τσόχλας!

Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι βρίσκονται από νωρίς το πρωί στην Αθήνα,
ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή.

Όσο για τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο μεγάλος άτυχος της σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατό του, ήταν παρών νοητά στην προπόνηση, καθώς οι συμπαίκτες του φορούσαν μπλουζάκια με τη φιγούρα του αποτυπωμένη πάνω σε αυτά. Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που πόσταρε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να φορά τέτοιο μπλουζάκι.

https://instagram.com/p/BjIQ8Olnxip/?utm_source=ig_embed

Επιπλέον, η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Αθήνα, οι ξεχωριστές στιγμές στο μουσείο της Ακρόπολης με το τρόπαιο και η συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά των play offs συγκεντρώθηκαν από τους «ασπρόμαυρους» σε σχετικό βίντεο, που επίσης ανάρτησαν στο λογαριασμό τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα