Συνέχεια προπονήσεων εν μέσω διαπραγματεύσεων

Το θέμα της παραμονής ή όχι του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη και την ερχόμενη σεζόν είναι το πρώτο στη σχετική λίστα των ζητημάτων που αφορούν στο αγωνιστικό τμήμα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Έλληνα τεχνικού και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, είναι σε εξέλιξη, παράλληλα, όμως, η ομάδα συνεχίζει να κάνει προπονήσεις.

Οι δύο πλευρές είναι σε ανοικτή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες. Αντικείμενο συζήτησης, βεβαίως, η ανανέωση της συνεργασίας, καθώς ο Αγγέλου είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία
των «κίτρινων» τη νέα σεζόν. Αυτό που φρενάρει τον δεύτερο να κλείσει τη συμφωνία είναι το γεγονός ότι το οικονομικό θέμα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη. Η ομάδα είναι ανοικτή σε διάφορα μέτωπα, με το χρέος να φτάνει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA. Παρεμπιπτόντως, σύντομα αναμένεται και το 6ο ban από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του μπάσκετ στην ΚΑΕ Άρης, που αφορά στην προσφυγή που έκανε ο Βίκτορ Σανικίτζε.

Πληροφορίες λένε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες το μπάτζετ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 400.000 ευρώ την ερχόμενη περίοδο κι αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να συμβιβαστεί ο Αγγέλου, αν θέλει να παραμείνει. Το ζήτημα, όμως, είναι να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις, ώστε να μην κινδυνεύσει με διάλυση η ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, πάντως, μετά από τις συναντήσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου αποφασίστηκε να ξεκινήσει από αύριο (24/5) το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, που θα αποτελείται από τρία μέρη: Α) Αιματολογικές εξετάσεις, Β) Μπάσκετ με έμφαση στην τεχνική και ατομική βελτίωση, βάσει των αναγκών των αθλητών, Γ) Προπόνηση φυσικής κατάστασης με έμφαση σε εκρηκτικότητα, ενδυνάμωση, αντοχή και νευρομυϊκή συναρμογή.

Οι μπασκετικές προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη των Σάββα Καμπερίδη και Θανάση Μολυβδά, αλλά και με την προσθήκη του Δημήτρη Νικολαΐδη, ειδικευμένου προπονητή με ιδιαίτερη ικανότητα στην ατομική βελτίωση αθλητών.

Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ο γυμναστής του Άρη, Παναγιώτης Ζάλογγος, θα έχει αύριο συνάντηση με τους γυμναστές Γιώργο Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή, ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου «Proponisis», στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν λεπτομέρειες του προγράμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα