Στο νοσοκομείο η πρωταθλήτρια Dragster Μπρίτανι Φoρς (video)

Η πρωταθλήτρια Αμερικής της NHRA για τα Dragster και την μεγάλη κατηγορία Top Fuel, Μπρίτανι Φορς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πομόνα μετά από σοβαρό ατύχημα στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Εθνικό Πρωτάθλημα Dragster των ΗΠΑ.

Η πρωταθλήτρια της NHRA για το 2017 είχε μία σύγκρουση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς (NHRA Winternationals) στην πίστα Autoclub στην Πομόνα της Καλιφόρνια. Η Φορς, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης
δεν είχε σοβαρά τραύματα, εκτός από κάποιους μώλωπες στους πνεύμονες.

Ωστόσο, θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες.
Το πρώτο Σαββατοκύριακο της Φορς για να υπερασπιστεί τον τίτλο του 2017 τελείωσε νωρίς, όταν έχασε τον έλεγχο του Top Fuel των 11.000 ίππων, που οδηγούσε. Το αγωνιστικό όχημα στη συνέχεια πέρασε στη γραμμή του αντιπάλου της και χτύπησε στο τείχος της πίστας Dragster Auto Club. Ευτυχώς, ο αντίπαλός της Τέρι Χάντοκ είχε μείνει πίσω και δεν έπεσε πάνω στην Φόρς.

Η πρωταθλήτρια του 2017 είχε τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με το ιατρικό προσωπικό της πίστας μετά την σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Αμέσως της έκαναν άμεση εισαγωγή και οι εξετάσεις έδειξαν μόνο κάποιους μώλωπες στους πνεύμονες.

Η Μπρίτανι δεν ήταν το μοναδικό μέλος της οικογένειας των Φορς που είχε ατύχημα το Σαββατοκύριακο. Ο πατέρας της Τζον Φορς επίσης νοσηλεύτηκε για λίγο, μετά από ατύχημα, όταν ο κινητήρας του Funny Car που οδηγούσε εξερράγη στους προκριματικούς αγώνες της Παρασκευής. Ο Τζον Φορς διακομίστηκε στο νοσοκομείο προληπτικά, πήρε εξιτήριο σε λιγότερο από δύο ώρες και σύντομα επέστρεψε στην πίστα.
Keywords
Τυχαία Θέματα