Στο Μαζαράκη ο Ουάρντα!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα μεταγραφικά δρώμενα του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου. Ο Δικέφαλος του βορρά με μότο δεν περισσεύει κανείς θέλει πίσω τον εξαιρετικό και φέτος Δημήτρη Γιαννούλη για να πλαισιώσει τον Βιερίνια και γιατί όχι να παίξουν μαζί την αριστερή πλευρά της ομάδας.

Για τον νεαρό άσο απορρίφθηκε πρόταση από την Σαμπντόρια όχι τόσο για οικονομικού λόγους, αλλά ακριβώς επειδή η "εμμονή" για τον τίτλο θέλει άπαντες να είναι παρόντες στις 15 εναπομείνασες στροφές του πρωταθλήματος. Ωστόσο η συμφωνία με τον Ατρόμητο για
τον Γιαννούλη ήταν διετής και έπρεπε κάπως να "σπάσει" ώστε να μη χαλάσει η συμφωνία κυρίων που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η λύση αναμένεται να δοθεί από τον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος άσος θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει στον τίτλο, αλλά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, υπερνικά αυτή του την επιθυμία. Η χθεσινή του διαδρομή Τρίπολη-Αθήνα δεν έγινε γι' αυτό το λόγο. Αυτό προέκυψε το πρωί της Δευτέρας. Όταν και έγινε και πρώτη επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ατρόμητου.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο Αιγύπτιος MVP του περσινού πρωταθλήματος βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας στο Μαζαράκη και συζητεί με τον Γιάννη Αγγελόπουλο τις τελευταίες λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα να προχωρήσουν με επιτυχία ως το τέλος της σεζόν.

Αυτή την ώρα τα δεδομένα λένε πως οδηγούμαστε σε συμφωνία και πως δύσκολα μπορεί να "χαλάσει" το deal και να μην τα βρουν Ατρόμητος και Ουάρντα. Δεν αποκλείεται πάντως οι συζητήσεις να συνεχιστούν και αύριο με τον Αιγύπτιο να θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να βρει ομάδα σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος φέρεται για την ώρα να έχει μια πρόταση από την Γουέστ Μπρομ, ωστόσο ο Νταμίρ Κάναντι του έχει μιλήσει εξηγώντας του πως το συμφέρον του επί του παρόντος είναι να ξαναβρεί το ρυθμό του σε ένα περιβάλλον που και ο ίδιος γνωρίζει καλά αλλά και που λατρεύεται σα "θεός".

Τί γίνεται με τα ρόστερ

Ο ΠΑΟΚ με τον Γιαννούλη στο ρόστερ, επί της ουσίας ανακοινώνει στον Τόσκα ότι μένει εκτός πλάνων. Ο Έλληνας διεθνής θα πλαισιώσει τον Βιερίνια στην αριστερή πτέρυγα και δεν αποκλείεται να βρει και θέση βασικού με τον Βιερίνια είτε μπροστά του είτε στο δεξί άκρο της άμυνας όποτε αυτό χρειάζεται.

Στον Ατρόμητο υπάρχει συμφωνία με τον Κατράνη για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να τον επαναπατρίσουν ακόμα πιο άμεσα και να έρθει ως δανεικός από την Σεντ Ετιέν για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Για την ώρα είναι δανεικός από τους Γάλλους στη Μουσκρόν, αλλά φαίνεται πως αυτός ο δανεισμός θα λήξει άμεσα.

Αυτό σημαίνει ότι το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλυφθεί αρχικά εκ των έσω, είτε με Σάκιτς, είτε με Κιβρακίδη, ενώ και ο Νάτσος μπορεί να αγωνιστεί δεξιά ως έξτρα λύση. Όταν γυρίσει ο Κατράνης θα επιστρέψει και η συμμετρία στην ομάδα.Ο Ουάρντα επί της ουσίας θα καλύψει το κενό του ανέτοιμου ακόμα Ουγγράι, ενώ θα έχει και μεγαλύτερο ανταγωνισμό λόγω της έλευσης του Κορτ στην ομάδα.

Όπως και να΄χει αναμένονται εξελίξεις ακόμα και τις επόμενες ώρες και το novasports.gr θα είναι εδώ για να σας ενημερώσει άμεσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα