Ο Ουάρντα άλλαξε τις λεπτομέρειες, όχι την ουσία


Η απόφαση της άμεσης επιστροφής του Δημήτρη Γιαννούλη από τον Ατρόμητο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είχε παρθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Η ανάγκη ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής και δη στη συγκεκριμένη θέση, αυτήν του αριστερού οπισθοφύλακα ήταν ειλημμένη και θα γινόταν ότι χρειαζόταν προκειμένου να ολοκληρωθεί. Στο συμπέρασμα αυτό είχαν καταλήξει οι επιτελείς της ομάδας όταν ακόμη δεν υπήρχε θέμα Ουάρντα. Η λογική ήταν, πως εφόσον αποχωρήσει ο Χατσερίντι, θα επαναδραστηριοποηθεί ο Μαλεζάς ενώ κι ο Τόσκα μπορεί να δώσει λύσεις για το αριστερό κέντρο της άμυνας. Αντίστοιχα
κι ο Κρέσπο μπορεί να ξεκουράσει τον Μάτος, ενώ στο κάδρο βρίσκεται κι η ενεργοποίηση του Λύρατζη, που πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε κι υπολογίζεται. Ταυτόχρονα θα μπορέσει υπάρξει πιο χριστή διαχείριση του επιβαρυμένου Βιεϊρίνια, όπως επίσης κι η αξιοποίησή του στην κανονική του θέση, αυτήν του εξτρέμ.

Αρχικά δεν υπήρχε διάθεση παραχώρησης του Αιγύπτιου, πριν συμβούν όλα αυτά, με την τεχνική ηγεσία να διαβεβαιώνει πως μπορεί ν’ αξιοποιήσει ταυτόχρονα τους Ενρίκε – Ουάρντα, ενώ η πιθανολογούμενη αποχώρηση του Ουκρανού σέντερ θα συνέβαλε στο θέμα του αριθμού των ξένων. Ωστόσο, η συμπεριφορά του Ουάρντα μετά τη χτεσινή νίκη στην Τρίπολη προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων αλλάζοντας τα δεδομένα και με άμεση επίπτωση στο μέλλον του στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα