Στο μάτι έχει βάλει ο σκηνοθέτης του "BlackKklansman" τον Black Panther

Για τη νέα του ταινία, προφανώς.

H νέα ταινία του σκηνοθέτη Spike Lee θα λέγεται "Da 5 Bloods" και πρωταγωνιστής θα είναι μάλλον ο Chadwick Boseman.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα ακολουθεί βετεράνους στρατιώτες που επιστρέφουν στη ζούγκλα του Βιετνάμ για να βρουν τη

χαμένη τους αθωότητα. Οι Delroy Lindo (Malcolm X, The Good Fight) και Jean Reno (The Da Vinci Code, Ronin) βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία.

Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Lee και τον Kevin Willmott, το οποίο βασίζεται σε ένα ήδη υπάρχον σενάριο των Danny Bilson και Paul DeMeo. Ο Lee αναμένεται να είναι και παραγωγός μαζί με τους Beatriz Levin, Lloyd Levin και Jon Kilik.

Σε συνέντευξή του ο Lee είπε "Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του Jay-Z από το 'Da People’s Republic of Brooklyn', 'Πάμε για το επόμενο'". Και φυσικά αναφερόταν στην πρόσφατη ταινία του που απέσπασε έξι υποψηφιότητες για Βραβείο Όσκαρ, "BlacKkKlansman".

Ο Spike Lee και ο Chadwick Boseman.


Ο Boseman έγινε γνωστός μέσα από την, επίσης υποψήφια για Όσκαρ, ταινία "Black Panther", η οποία ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία στο box office των ΗΠΑ για την χρονιά που μας πέρασε. Αναμένουμε να τον δούμε στο "Avengers: Endgame" (25 Απριλίου), αλλά και στην ταινία του Brian Kirk, "17 Bridges".


Το Netflix συζητά για να αναλάβει την διανομή της ταινίας και αν το καταφέρει, αυτή θα γίνει η πρώτη μεγάλη συνεργασία του σκηνοθέτη με το συνδρομητικό κανάλι. Παλαιότερα, το Netflix είχε αναλάβει την διανομή του "She’s Gotta Have It", όπου ο Lee ήταν εκτελεστικός παραγωγός.

Δημοσιεύματα θέλουν τα γυρίσματα να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου μήνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο. Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΤο Netflix πηγαίνει Παρίσι με τον Tahar RahimNetflix Spotlight: Φεβρουάριος 2019Jason Bateman και John Cena ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα