Στο κόλπο της πρόκρισης η Μπάιροϊτ (video)

Η Μπάιρόϊτ νίκησε για δεύτερη φορά την Ρόσα Ράντομ, 89-85 και με ρεκόρ 4-4 στον τρίτο όμιλο, έπιασε στην δεύτερη θέση τις Εστουτιάντες και ΑΕΚ.

Η γερμανική ομάδα, κατέφερε με την καλή της άμυνα να προηγηθεί με 23-16 στην πρώτη περίοδο, όμως οι Πολωνοί με τους Πάντερ και Χάροου έκαναν την αντεπίθεσή τους και πήγαν στα αποδυτήρια, για ημίχρονο, προηγούμενοι με 48-46. Η αντίδραση της Μπάιροϊτ ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Γιορκ που και σκόραρε, αλλά το πιο σημαντικό έπαιξε πολύ καλή άμυνα πάνω στο Πάντερ.
Η διαφορά έγινε διψήφια για την γηπεδούχο γερμανική ομάδα, 70-59 και όλα έδειχνα πως θα φτάσει σε μια άνετη νίκη. Όμως οι παίκτες του Καμίνσκι δεν παρέδωσαν τα όπλα, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το να μειώσουν την διαφορά.

Ο Γιόρκ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με 20 πόντους και πιστώνεται την πολύ καλή άμυνα στον Πάντερ, ο Μάρει είχε 13 πόντους και 11 πρόσθεσε ο Μπρούκς. Για την Ρόσα Ράντομ που μετράει μόλις μια νίκη σε 8 αγώνες, ο Άουντα είχε 22 πόντους και 21 σημείωσε ο Πάντερ.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 46-48, 76-63 και 90-85.
Keywords
Τυχαία Θέματα