"Στο Καζάν η χρυσή βελγική γενιά κέρδισε τον κόσμο"

Με ενθουσιασμό, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, τα ΜΜΕ του Βελγίου τη μεγάλη νίκη (2-1)-πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» επί της Βραζιλίας, πέντε φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας, αποθεώνοντας την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες κια δίνοντας το σύνθημα για την κορυφή του κόσμου.

H Grenz- Echo, μοναδική γερμανόφωνη καθημερινή εφημερίδα στο Βέλγιο έγραψε: «Οι κόκκινοι διάβολοι τους στέλνουν όλους στπίτια τους για να ξεκουραστούν.
Μια χρυσή γενιά αναδύεται. Είναι μία νίκη υπερηφάνειας μιας ολόκληρης γενιάς. Ο Ντε Μπρόινε σκοραρει για μια ολόκληρη χώρα ».

Η Het Laatste Nieuws, με ολλανδική γλώσσα και βάση τις Βρυξέλλες ανέφερε: «Τώρα όλοι τρελαίνονται! Οι κόκκινοι διάβολοι στέλνουν τον Νεϊμάρ και τη Βραζιλία πίσω στο σπίτι μετά από ένα επικό πάρτι. Και τώρα απέναντι στη Γαλλία στα ημιτελικά! »

Η De Morgen, καθημερινή εφημερίδα στα φλαμανδικά, σημειώνει: «Μπορείτε να το κάνετε. Ο Μαρτίνες μπορεί να το κάνει. Ετοιμαστείτε για την ευκαιρία, φτάσετε στο μέγιστο και δείξετε την ευφυΐα σας αφού νικήσατε την ισχυρότερη ομάδα ποδοσφαίρου στον κόσμο. Στο Καζάν, η χρυσή βελγική γενιά κέρδισε τον κόσμο».
Keywords
Τυχαία Θέματα