Στο ίδιο έργο θεατές (video)

Η PSV βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Χέρενφεϊν στο ημίχρονο αλλά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Περέϊρο(59') και τον Μάλεν(95') που ήρθε από τον πάγκο στις καθυστερήσεις.Ευκαιρία του Άγιαξ που παίζει αύριο(17/2) με τη Βίλεμ να μειώσει στους 4.

Η PSV και την περασμένη αγωνιστική έχανε στην Ουτρέχτη 2-0 όμως ισοφάρισε με δύο γκολ του Ντε Γιονγκ στο 2ο μέρος.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα για την Χέρενφεϊν που αιφνιδίασε
την PSV με γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.Ο Φαν Μπέρχεν έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ζουτ.Ευθύνη στο γκολ φέρει ο Φιρχέφερ που μπορούσε να απομακρύνει αλλά μπέρδεψε τον τερματοφύλακα του.Στο 25ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων Φλαπ έκανε βόλτα στην περιοχή της PSV γράφοντας το 2-0 με το 11ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Η PSV απείλησε για πρώτη φορά στο 31ο λεπτό με την απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Περέιρο να βρίσκει το δοκάρι και έξι λεπτά αργότερα ο Μπέργκβαιν έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ξαναβάλει την ομάδα του στο ματς πριν φύγει το ημίχρονο, όμως στο 36' η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ και στο 37΄σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η PSV μπήκε αποφασισμένη και βρήκε γκολ με τον Γκαστόν Περέιρο να σκοράρει το 10ο του γκολ με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ μειώνοντας στο 59ο λεπτό.

Το γήπεδο έγειρε με την PSV να ψάχνει την ισοφάριση όμως η Χέρενφειν επικίνδυνη στη κόντρα παραλίγο να ''σκοτώσει'' τον αντίπαλο με τον Γιόνσεν (δανεικός από τον Άγιαξ) να σουτάρει στο δοκάρι του Ζουτ στο 76ο λεπτό.

Το γκολ ήρθε τελικά με τον Μάλεν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων,με τον νεαρό να μπαίνει στο 81ο λεπτό και με όμορφη ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Keywords
Τυχαία Θέματα