Στο χέρι του Κουλιμπαλί η ανανέωση με τους Πράσινους

Απόφαση του Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι πλέον το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έχουν καταθέσει εδώ και καιρό συγκεκριμένη πρόταση στον μπακ από το Μάλι, ωστόσο ακόμα δεν έχουν ακούσει την οριστική του απάντηση.

Ο Νταμπίζας δεν φέρεται διατεθειμένος να διαπραγματευτεί εκ νέου με την πλευρά του Κουλιμπαλί και η πρόταση που έχει κάνει είναι η τελική, ενώ από τη στιγμή που δεν υπήρξε άμεσα συμφωνία, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβάνεται - για την ώρα - στο σχεδιασμό του για τη νέα
αγωνιστική περίοδο.

Αυτό δεν σημαίνει οριστική αποχώρηση του Κουλιμπαλί, καθώς ο δεξιός οπισθοφύλακας των Πράσινων έχει ακόμα λίγο χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του και να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει από το Τριφύλλι.

Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ανοικτή για λίγο καιρό ακόμα, όμως είναι καθαρά στο χέρι του Κουλιμπαλί η ανανέωση του συμβολαίου. Ο 30χρονος παίκτης έχει εδώ και κάποιους μήνες το δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί και αυτό το διάστημα εξετάζει διάφορες προτάσεις, ενώ το περιβάλλον του υποστηρίζει πως δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με την πρόταση των Πράσινων.
Keywords
Τυχαία Θέματα