Στο PornHub βρέθηκε το νέο MMO της Amazon

Άλλο έψαχναν, άλλο βρήκαν.

Πλάνα του νέου MMO της Amazon διέρρευσαν στο PornHub, ένα από τα πιο αναπάντεχα μέρη, που θα μπορούσε να περιμένει κανείς.

Το GamesRadar αναφέρει, ότι το 9-λεπτο gameplay clip περιέχει πλάνα από την closed alpha του παιχνιδιού. Το περίεργο όμως της υπόθεσης είναι, ότι το PornHub έχει επιλεχθεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοιες διαφορές με το Fallout 4 να βρίσκεται και αυτό στην ίδια θέση με το New World της Amazon.

Κάθε λεπτομέρεια του New World βρίσκεται αυστηρά προστατευμένη από συμφωνητικά εχεμύθειας, κάτι που είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στον χώρο, αντίθετα με τη διαρροή παιχνιδιών στο PornHub,

Στο εν λόγω βίντεο μπορούμε να δούμε τα crafting και mechanics του παιχνιδιού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε να επιλέξουμε τα αρχικά stats του χαρακτήρα μας.

Το YouTube channel, Less Than Epic, έχει ήδη ανεβάσει το video, οπότε αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματία πριν αυτό "κατέβει" από το YouTube.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceΤο κλείσιμο της Telltale οφείλεται σε αποτυχημένη χρηματοδότησηΑνακοινώθηκε το PlayStation ClassicΕυρώπη και Αμερική εναντίον του gaming τζόγου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα