Στις εγκαταστάσεις της Ζενίτ η προετοιμασία της Ρωσίας

Στις εγκαταστάσεις της Ζενίτ η προετοιμασία της ΡωσίαςosinteliΔευ, 10/26/2020 - 19:23

Στο προπονητικό κέντρο της Ζενίτ θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της εθνικής Ρωσίας για το "παράθυρο" του Νοεμβρίου και τις αναμετρήσεις με Εσθονία και Ιταλία.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο εξήγησε τους λόγους επιλογής της Αγίας Πετρούπολης ως βάση για την εθνική ομάδα, ενώ θέση πήρε και ο CEO της Ζενίτ, Αλεξάντερ Τσέρκοβνι.

"Η επιλογή της τοποθεσίας έχει να κάνει

με ορισμένα σημεία. Αρχικά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας και εν συνεχεία λόγω της μικρής απόστασης ανάμεσα στην Αγία Πετρούπολη και το Ταλίν. Με τις υπάρχουσες συνθήκες και το "στενό" πρόγραμμα είναι σημαντικό το προπονητικό καμπ, ώστε να πάμε στα παιχνίδια όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς τη Ζενίτ, που μας έδωσε το κέντρο της για τις προπονήσεις της εθνικής ομάδας. 

Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν θα μπορέσουμε να οργανώσουμε δραστηριότητες στην Αγία Πετρούπολη για τους φίλους της εθνικής ομάδας. Όμως, πάντα θέλω όσο περισσότερους θεατές, στο πλευρό της εθνικής. Η ομάδα είχε έρθει ξανά στο παρελθόν για το Kondrashin-Belov Cup και κάποια στιγμή ελπίζω πως θα δώσει και ένα επίσημο παιχνίδι εδώ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέι Κιριλένκο. 

Η Ρωσία βρίσκεται στο Group B  της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2022 και μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχει απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Με τη σειρά του, ο CEO της Ζενίτ, Αλεξάντερ Τσέρκοβνι, υποστήριξε: "Δεν ξέρω κατά πόσο το Neva Cup βοήθησε σε αυτή την επιλογή, όμως η ομάδα μας έδειξε πως λειτουργεί σωστά. Η ρωσική ομοσπονδία, ο GM και ο προπονητής της εθνικής, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη λειτουργεία μας και τις συνθήκες που υπάρχουν εδώ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων σε διαφορετικά επίπεδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισαν ότι αυτά τα μέτρα και οι συνθήκες εδώ είναι κατάλληλες για την Νο. 1 ομάδα της χώρας, την εθνική. 

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να προσαρμόσουμε το κέντρο μας στα "θέλω" των προπονήσεων της εθνικής ομάδας και να τους κάνουμε να νιώσουν άνετα. Προς το παρόν, καμία ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας, για να μας εκφράσει οποιονδήποτε προβληματισμό. Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα μέτρα που θα τηρηθούν απέχουν πολύ από αυτά που τηρούνται στις ομάδες, που στέλνουν τους παίκτες τους. 

Επίσης, πρέπει να πούμε στην ακαδημία της Ζενίτ υπάρχουν δύο προπονητικά κέντρα. Επομέωνς, η ανδρική ομάδα θα προπονείται στη "Sibur Arena", για να μείνει πιστή στο καλεντάρι της και στη συνέχεια θα πάει στο Κάουνας για τον αγώνα της Euroleague".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Zenit - Μπάσκετ Russia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Zenit ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στο προπονητικό κέντρο της Ζενίτ θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της εθνικής Ρωσίας για το "παράθυρο" του Νοεμβρίου.

Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 19:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα