Μουρίνιο: «Δεν δέχομαι λάθη από το VAR»

Μουρίνιο: «Δεν δέχομαι λάθη από το VAR»npiliosΔευ, 10/26/2020 - 18:43

Ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ αναφέρθηκε στα «δολοφονικά» μαρκαρίσματα των Πίκφορντ και Γκουντογάν αντίστοιχα, που έμειναν ατιμώρητα, βάζοντάς τα με το VAR.

Ο έμπειρος τεχνικός των Πετεινών, οι οποίοι φιλοξενούνται απόψε (26/10, 22:00) στην έδρα της Μπέρνλι, τόνισε πως έμαθε να να ζει με τα λάθη των διαιτητών, αλλά δεν αποδέχεται αυτά τα οποία γίνονται από το VAR.

Αναλυτικά:

«Με γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια και ήταν πάντα δύσκολο

να δεχθώ ανθρώπινο λάθος, όμως έμαθα να δέχομαι ότι οι διαιτητές κάνουν λάθη. Αυτό που δεν αποδέχομαι είναι τα σφάλματα του VAR

Αυτό που συνέβη στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, με τα πάντα να συμβαίνουν με 100 χιλιόμετρα την ώρα, θα έλεγα ήταν μια κακή στιγμή, συνέβη και τελείωσε. Το πρόβλημα είναι ότι το VAR ήταν εκεί. 

Το πρόβλημα είναι το VAR και όχι ο διαιτητής».

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζοσέ Μουρίνιο τοποθετήθηκε για τις αποφάσεις των διαιτητών, με αφορμή το ντέρμπι Έβερτον-Λίβερπουλ και το ματς του Champions League Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτο. Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 18:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα