Στην Θεσσαλονίκη ο Κουμεντάκης, σκέψεις για Ρανγκέλ στον ΠΑΟΚ

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει την Δευτέρα ο Ραφάηλ Κουμεντάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εβρίτης άσσος θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη, και την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ, θα απολαμβάνουν το ρεπό τους, εκείνος, αν όλα πάνε καλά, θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό
τις οδηγίες του Ρίτσι.

Ο Κουμεντάκης αποτελεί προσωπική επιλογή και μεγάλο στοίχημα του Ιταλού τεχνικού ο οποίος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Έλληνα ακραίου. Ο Κουμεντάκης θα ανακοινωθεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου όταν και ανοίγει τυπικά η μεταγραφική περίοδος. Η ενίσχυση με τον Κουμεντάκη είναι η πρώτη για τον ΠΑΟΚ αλλά όχι και η τελευταία. Ήδη στην Θεσσαλονίκη γίνεται κουβέντα για ενίσχυση με ξένο κεντρικό και το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Βραζιλιάνου Λούκας Ρανγκέλ.

Ο θηριώδης κεντρικός, νταμπλούχος με τον ΠΑΟΚ το 2015, παίζει στην Ρουμανική Γκαλάτι και είναι από τα πρώτα ονόματα που ο πρωταθλητής θα κτυπήσει την πόρτα όταν ανοίξει η θέση ξένου (δύσκολα θα παραμείνει ο Ολλανδός Γκιγιόν). Το τρίτο και μεγαλύτερο θέμα αυτή την εποχή στον ΠΑΟΚ είναι ο Ερνάντο Γκόμεζ. Στην Θεσσαλονίκη περιμένουν να δουν αγωνιστική πρόοδο από τον «Χάρι» και αν αυτό δεν γίνει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου τότε θα προχωρήσουν στην αντικατάστασή του. Το θέμα Γκόμεζ πάντως είναι αυτό που «καίει» περισσότερο αυτή τη στιγμή τους πρωταθλητές καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένας παίκτης της ομάδας αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ.
Keywords
Τυχαία Θέματα