Περιμένει την πρόταση ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φέρεται να περιμένει την πρόταση του ΠΑΟΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους και την αύξηση των οικονομικών του αποδοχών, ώστε να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος επιθετικός έχει δεχτεί μέχρι στιγμής αρκετές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες μάλιστα είναι αρκετά δελεαστικές. Όμως καμία από αυτές τις ομάδες, δεν έχουν σκοπό να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία είναι δέκα εκατομμύρια ευρώ. Τα ίδια δημοσιεύματα
αναφέρουν πως μια από αυτές τις ευρωπαϊκές ομάδες είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον ΠΑΟΚ οκτώ εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη το προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιό του και παράλληλα να μπει μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης. Ο διεθνής επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στη Θεσσαλονίκη και τα επόμενα χρόνια, καθώς είναι ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τη ζωή στην Ελλάδα. Όμως αν δεν μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του “Δικέφαλου” του Βορρά, τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά, για να βρει ένα συμβόλαιο, που θα τον καλύπτει.
Keywords
Τυχαία Θέματα