Στην Μίλαν το ντέρμπι της τετράδας (video)

Η Μίλαν πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Λάτσιο και επέστρεψε στην τέταρτη θέση της Serie A. Το γκολ με πέναλτι ο Κεσιέ!

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο! Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν την κατοχή και έφτιαξαν φάσεις. Τις καλύτερες η Λάτσιο που με Ιμόμπιλε (3'), Κορέα (21') και το δοκάρι του Ιμόμπιλε (43') άγγιξε το γκολ!

Καλύτερη ευκαιρία της Μίλαν η κεφαλιά
του Πιότεκ (32') που πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Στρακόσα. Ημίχρονο 0-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες και με την απώλεια του Κορέα για τους φιλοξενούμενους λόγω τραυματισμού μόνο η Μίλαν απείλησε σημαντικά.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι ροσονέρι ρίσκαραν, βγήκαν στην επίθεση και κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μουσάκιο από τον Ντουρμίσι. Ο Κεσιέ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 στο 79ο λεπτό!

Ακολούθησαν άλλες δύο μεγάλες φάσεις για τους γηπεδούχους με τον Στρακόσα να στέλνει κόρνερ εντυπωσιακά το σουτ του Σούσο ενώ ο Κουτρόνε ήταν άστοχος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Τελικό σκορ 1-0 για την Μίλαν η οποία συμπλήρωσε τριάντα χρόνια αήττητη απέναντι στους Ρωμαίους! Νίκη τετράδας για την Μίλαν ενώ η Λάτσιο μένει πλέον αρκετά πίσω σε αυτή την μάχη!

ΜΙΛΑΝ : Ρέινα - Καλάμπρια (67' Λαξάλ), Μουσάκιο, Ρομανιόλι (68' Σαπάτα), Ροντρίγκεζ - Μπακαγιόκο, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου - Σούσο, Μπορίνι, Πιότεκ (84' Κουτρόνε)

ΛΑΤΣΙΟ : Στρακόσα - Ρόμουλο, Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος (81' Παρόλο), Λούλιτς (74' Ντουρμίσι) - Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο - Κορέα (47' Καϊσέδο), Ιμόμπιλε
Keywords
Τυχαία Θέματα