Στην κορυφή ο Μίτσελ με επιρροές Κάρτερ (video)

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game του ΝΒΑ, στο Λος Άντζελες πραγματοποιώντας εξαιρετικές προσπάθειες. Ο παίκτης των Γιούτα Τζαζ κατάφερε να κερδίσει στον τελικό τον Λάρι Λανς Τζούνιορ με δυο βαθμούς διαφορά.

Στην πρώτη του προσπάθεια ο Μίτσελ συγκέντρωσε 48 βαθμούς, ενώ ο Ολάντιπο 31. Ο Σμιθ Τζούνιορ είχε 39 βαθμούς, ενώ
ο Νανς με τη φανέλα του πατέρα του από τους Φίνιξ Σανς συγκέντρωσε 44 βαθμούς. Στον δεύτερο γύρο ο Ολάντιπο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις προσπάθειές του, ενώ ο Σμιθ πήρε δεκάρια και έφτασε τους 89 βαθμούς. Όμως ο Μίτσελ κατάφερε να καρφώσει πάνω από τρία άτομα και με τα δεκάρια που πήρε, έκλεισε θέση στον τελικό κόντρα στον Νανς.

Εκεί ο Νανς με τη βοήθεια του πατέρα του πήρε 46 βαθμούς για το κάρφωμα που επιχείρησε, με τον παίκτης των Γιούτα Τζαζ να απαντάει με μια προσπάθεια, η οποία βαθμολογήθηκε με δεκάρια. Με δεκάρια βαθμολογήθηκε η δεύτερη προσπάθεια του Νανς στον τελικό, όμως στη δεύτερο προσπάθειά του ο Μίτσελ φόρεσε τη φανέλα του Κάρτερ των Ράπτορς και με μια περιστροφή στον αέρα πήρε 48 βαθμούς και πήρε τη νίκη.

Τα σχετικά βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα