Με το Novasports.gr στη Λιβαδειά

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novsaports.gr σε live streaming, την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (17:15 Novasports3HD).

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League
Σουρωτή, την Κυριακή. Στις 15:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται στα Χανιά τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει μόνο τη νίκη, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία. Οι Κρητικοί βρίσκονται στη 16η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην όγδοη θέση με 25 βαθμούς.

Στις 17:15 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη και ψάχνει το τρίποντο για να μειώσει τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, στους δυο βαθμούς. Βαθμούς ή βαθμό θέλει η ακριτική ομάδα από την πλευρά της, στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Η Ένωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 47 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη βρίσκεται στην έκτη θέση με 29 βαθμούς.

Την ίδια ώρα (17:15) στη Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, ώστε να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το τρίποντο, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να προσπεράσουν τους αντιπάλους τους στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην ένατη θέση με 25 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 23 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου. Από την πλευρά της, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και να αποκτήσει προβάδισμα έναντι των διωκτών της, για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
#AOKAPOL, ΑΟΚΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 2-0
#ASTATR, ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0-1
#LAMPAOK, ΛΑΜΙΑΠΑΟΚ 0-2

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
#PLATPAS, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00 Novasports2HD)
#AEKAOX, ΑΕΚ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ (17:15 Novasports2HD)
#LEVPAN, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15 Novasports3HD)
#OLYPGSS, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 Novasports1HD)

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
#AELPAO, ΑΕΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα