Στην Γαλλία... κάνει περίπατο η Παρί

Μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στα γήπεδα. Σε εξ'αναβολής αγώνα για την 18η αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας την Ντιζόν με 4-0!

Η Παρί Σεν Ζερμέν επανήλθε στην πραγματικότητα. Έπαιξε το πρώτο παιχνίδι της μετά τον απόκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League,
με τη Ντιζόν στο Γκαστόν Ζεράρ.

Παρά τις απουσίες και τις πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα, η Παρί απλά, είναι πολύ καλή για τις υπόλοιπες Γαλλικές ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε τρεις φάσεις για να βάλει δύο γκολ με Μαρκίνιο (7') και Εμπαπέ (41') και έβαλε τις βάσεις για μια άνετη νίκη.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου με όμορφο φάουλ ο Ντι Μαρία έγραψε το 0-3 στο 50ο λεπτό! Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ανέβηκε ξανά μόλις ο Τόμας Τούχελ έκανε τρεις αλλαγές στο 76ο λεπτό! Ο Εμπαπέ είχε δύο ευκαιρίες αλλά στο 77ο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ και στο 80ο είχε δοκάρι.

Τελικά στις καθυστερήσεις με γκολ παρόμοιο, με το δεύτερο... ο Μενιέ έδωσε την ασίστ και ένας παίκτης που ήρθε από τον πάγκο ο Τσούπο-Μοτίνγκ έγραψε το τελικό 0-4!

Με τη νίκη της η Παρί πήγε στο +17 από την δεύτερη Λιλ. Η Ντιζόν παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη!

ΝΤΙΖΟΝ : Ρούναρσον - Αμαλφιτανό, Γιαμπερέ, Λαουτόα, Αζουέ, Σαΐντ - Μαριέ, Μπαλμόν, Αμπέντ (71' Σαμαριτανό) - Ζανό (83' Κουόν), Ταβάρες (65' Κεϊτά)

ΠΣΖ : Αρεολά - Μενιέ, Μαρκίνιος, Τ. Σίλβα, Κιπεμπέ, Κουρζάβα (76' Νταγκμπά) - Βεράτι, Ενκουνκού (76' Ντιαμπί), Μπερνάτ - Ντι Μαρία (76' Τσούπο-Μοτίνγκ), Εμπαπέ
Keywords
Τυχαία Θέματα